Specials

Viennoiserie

Wil je meester worden in het maken van verfijnde viennoiserie, ambachtelijke confituren en romige pasta’s zoals chocolade- en karamelpasta? Tijdens deze uitgebreide cursus leer je alles over het creëren van…

Travel Cakes

Altijd al willen leren hoe je verfijnde Travel-Cakes maakt die perfect zijn om mee te nemen en indruk te maken? Tijdens de cursus “Travel-Cakes” ontdek je hoe je deze luxe,…

Snij en Vorm Bonbons

Wil jij leren hoe je schitterende en overheerlijke bonbons maakt? Tijdens de cursus “Snij- en Vormbonbons” ga je aan de slag met professionele technieken voor het snijden van ganache en…

Nougat, Karamel & Toffee

Altijd al willen leren hoe je onweerstaanbare nougats, karamel en toffees maakt? Tijdens de cursus “Nougats, Karamel en Toffee” ontdek je de geheimen achter deze klassieke lekkernijen. Van het bereiden…

Latte Art

Wil je indruk maken met prachtige Latte Art? Tijdens de cursus “Latte Art-Skills” leer je de fijne kneepjes van het maken van hartjes, rosetta’s, tulpen en meer. Of je nu…

Eclaire de France

Altijd al willen leren hoe je perfecte Franse éclairs of choux craquelin maakt? Tijdens de cursus “Éclair de France” ontdek je de geheimen achter deze elegante klassieker. Van het maken…

Chocolade Decoraties

Wil je leren hoe je indrukwekkende seizoen decoraties en verfijnde mini-showstukken maakt? Tijdens de cursus “Seizoen decoraties en Mini-Showstuk” ontdek je hoe je jouw creativiteit kunt omzetten in prachtige chocoladedecoraties.…

Macaron de Paris

Wil jij de geheimen leren achter de perfecte Franse macarons? Tijdens de cursus “Macaron de Paris” ontdek je hoe je deze elegante en verfijnde lekkernijen maakt. Van het bereiden van…

Cacaobotertechniek – Airbrush

Met specials biedt IJscentrum jou eendaagse cursussen aan waarbij je je verdiept in één onderwerp. Nieuw op de kaart: cacaobotertechniek – Airbrush. Houd je je bezig met het vervaardigen van…

Drageren en Grab&Go chocolade

Specials zijn exclusieve dag trainingen die de focus leggen op één onderwerp. In deze special gaan we in op diverse technieken met chocolade. Een bijzondere chocolate-coated cursus op het IJscentrum!…
keyboard_arrow_up